onsdag 9 juni 2010

Nytt från Athletic

Fick reda på att det regnade i Malmö under söndagen på Gotland, fick knäppa en dietbild i solen.
Här är Roos i ny tappning. Den sväljer lika många Red Kick's om dagen. Så kom ihåg att ta med mynt när här är obemannat! Obs, maskinen lämnar växel tillbaka. Tio procent av vinsten från denna maskin går till Röda Korset! :P

Mr Solarium 2010.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tycker nu alla om att de blivit obemannat o om dom nya förändringarna?

Unknown sa...

förändringarna är bra men det tyckte nog inte DHL-killen i morse när han ville lämna gods:P

Anonym sa...

Vilka dagar jobbar roos nu för tiden? tror det är många som undrar.

Anonym sa...

Efter c.a 6år på Ac är jag också en av dem som kommer byta gym. Pengar är inga problem om man trivs men att betala 3400kr per år för ett halvt bemannat gym är inte acceptabelt. Att man dessutom ska behöva leta efter Dennis de dagarna gymmet är bemannat för att kunna handla gör inte saken bättre. Men så har det ju alltid varit. Det postiva är att det blivit lite uppfräschat. Dock så borde det bytas ut lite maskiner/bänkar etc om man ska fortsätta betala det priset.
Den personliga stämpeln har försvunnit som tidigare skribenter sagt. Och som anonym nämnde, När jobbar roos nu för tiden? Tror att Roos är en anledning till att inte fler hoppat av detta gym.

Tack för mig.

/micke

Anonym sa...

Jag o många andra håller helt me dig micke..3400 plus 200 för tag är ganska mycke för obemannat me vingliga bänkar tex..AA elit tar tex 1500 för ett årskort..Jag gillar Athletic men tyvärr försvann mycke me Janne o alla saknar roos..

Anonym sa...

Så sant , så sant... ALLA förändringar så här långt har varit till det sämre. Bara undrar..e där nån som INTE funderar på att byta gym ?

Anonym sa...

För att säga nått positivt så har Dennis gjort riktigt fint i cafeet men vad gör de när där inte är öppet..Många tränar på ac för miljön där men den har ju tyvärr..Ska du satsa nått på tävlande Dennis?

Anonym sa...

Saknar gamla AC, Har bytt till AA ett helt ok gym men inget går upp mot vad Athletic en gång var...
Sämsta med AA är att där finns inga tjejer ;(

Anonym sa...

Betalar ni 3400 kronor om året för att snacka med Janne och Roos? Maskinerna hade knappast blivit utbytta av Janne om han stannat kvar och senast hörde jag att Dennis är på väg att byta ut maskiner, men ni kan väl inte förvänta er allt på en natt?

Vi är iallafall väldigt många som gillar och inte har något emot förändringar, ni som klagar får väl stå ut eller helt enkelt byta gym.