torsdag 29 april 2010

VANLIGA ÖPPET TIDER IMORGON PÅ VALBORG

FREDAG ÄR DET VANLIG ARBETS DAG OCH GYMET ÖPPNAR 6-21
MEN LÖRDAG SKA NI UT MED PLAKAT OCH SKRIKA MOT HÖJD BENSINSKATT OCH BORT MED FRISKIS OCH DÅ ÄR DET 10-16 DÄRFÖR DET ÄR FÖRSTA MAJ.
KINAPOJKEN OCH SVENSSON VET REDAN

5 kommentarer:

Anonym sa...

Uppdatera hemsidan också!

Anonym sa...

Jag tycker med att det är överdålig uppd. av sidan, släng upp lite färska bilder på våra tränade resp tävlande, alltid kul och inspirerande tycker jag =)

Anonym sa...

Körde en provträning på AC förra veckan. Tyvärr känns det som att känslan har försvunnit. Lite för mkt "wannabees" med tatueringar som skriker en massa medan dem tränar. (Menar inte alla). Tyvärr har själen försvunnit lite sedan Jans försäljning. Det är trevligt att gymmet kommer rustas upp men tror inte detta gymmet vinner något på att bli "ett i mängden" med långa öppettider och sämre bemanning. Hit gick man för stämningens skull, det var kul att bli tilltalad med sitt förnamn när man äntrade gymmet. Det enda som kan rädda upp detta nu är att satsa på lite nya grejer och få en bra blandning mellan gammalt och nytt.
En positiv grej jag såg var att Micke Roos fanns kvar. Utan denne man tror jag att gymmet hade gått under. Låt gymmet vara ett bemannat gym så det slipper bli ett i mängden av alla obemannade 24/7-gym.//Mackan

Sergej Veronov sa...

Ja Mackan har rätt. Roos måste va kvar för att gymmet ska va sig likt.

Anonym sa...

Heja Roos